Την Τετάρτη η πρόταση του εισαγγελέα στη δίκη Φιλόπουλου

Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο 
send to delicioussend to diggsend to googlesend to yahoosend to slashdotsend to technoratisend to diggsend to ask.comsend to blinklistsend to redditsend to feedmelinkssend to rawsugarsend to netvouzsend to rojosend to shadowssend to gabbrsend to dzonesend to newsvinesend to ma.gnolia.comsend to ma.gnolia.comsend to squidoosend to spurlsend to blinkbitssend to blogmarkssend to bloglinessend to co.mmentssend to scuttlesend to bookmark.it

8 Νοέμβριος 2008

Την Τετάρτη η πρόταση του εισαγγελέα στη δίκη Φιλόπουλου

Την Τετάρτη θα αγορεύσει στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, ο εισαγγελέας της έδρας, Επαμεινώνδας Βρακατσέλης, προτείνοντας την ενοχή ή μη των κατηγορούμενων στην υπόθεση της δολοφονίας του οπαδού του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Φιλόπουλου, πέρυσι το Μάρτιο στην Παιανία.
Σήμερα ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των 27 κατηγορούμενων για τη δολοφονία, με όλους να αρνούνται οποιαδήποτε σχέση με το θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού.
Συγκλονιστική ήταν η κατάθεση ενός από τους τρεις βασικούς κατηγορούμενους στην δική για τον θάνατο του Μιχάλη Φιλόπουλου, ο οποίος αναγνώρισε ως μοναδική του ομάδα τα ναρκωτικά. Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι ο ίδιος είχε συντάξει το γράμμα προς την οικογένεια Φιλόπουλου, όπου δημοσιοποιήθηκε και στα ΜΜΕ πριν περίπου ενάμιση μήνα. Σε ότι αφορά τον δεύτερο εκ των βασικών κατηγορουμένων υποστήριξε ότι δεν βρισκόταν καν στον χώρο των επεισοδίων στη Λεωφόρο Λαυρίου. Σε ότι αφορά έναν εκ των κατηγορουμένων ο οποίος έχει παραδεχτεί ότι η φωνή του ακούγεται σε βίντεο, υποστήριξε ότι ήθελε με τον τρόπο του να προστατέψει τον Μιχάλη Φιλόπουλο τον οποίο δεν γνώριζε ότι ήταν νεκρός. Ο ίδιος επισήμανε ότι ενδεχομένως κάποιος που ήταν δίπλα του να ήταν ο δολοφόνος. Τα λεγόμενα του τελευταίου προκάλεσαν την έκρηξη και την οργή του πατέρα του θανόντα με αποτέλεσμα , ο δικαστής να του ζητήσει να περάσει εκτός αίθουσας για να ηρεμήσει."

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Συνδεδεμένοι χρήστες
Έχουμε 16 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αθλητικά νέα