Δικη Φιλοπουλου:3 ενοχοι κ 20 'αθωοι' κατα την 'δικαιοσυνη'..?????

Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο 
send to delicioussend to diggsend to googlesend to yahoosend to slashdotsend to technoratisend to diggsend to ask.comsend to blinklistsend to redditsend to feedmelinkssend to rawsugarsend to netvouzsend to rojosend to shadowssend to gabbrsend to dzonesend to newsvinesend to ma.gnolia.comsend to ma.gnolia.comsend to squidoosend to spurlsend to blinkbitssend to blogmarkssend to bloglinessend to co.mmentssend to scuttlesend to bookmark.it

12 Δεκέμβριος 2008

Δικη Φιλοπουλου:3 ενοχοι κ 20 'αθωοι' κατα την 'δικαιοσυνη'..?????

Τρεις είναι οι ένοχοι για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου σύμφωνα με τη σημερινή απόφαση του δικαστηρίου.???????? Ο Χρήστος Σακάτης κατηγορείται για φυσική αυτουργία και δύο ακόμη για απλή συνέργια, με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους να ανακηρύσσονται αθώοι. Μεταξύ τους, και το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως και ο «ταξιτζής», ο άνθρωπος που του δόθηκε αυτό το όνομα κατά την 18μηνη περίοδο που ήταν προφυλακισμένος!


Ενας ένοχος (Χρήστος Σακάτης) για φυσική αυτουργία για και δύο για συνέργεια κρίθηκαν απο το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ως οι υπεύθυνοι για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου στην Παιανία. ?????Είκοσι άτομα κρίθηκαν αθώοι.Ο εισαγγελέας της έδρας, Επαμεινώνδας Βρακατσέλης, είχε ζητήσει να κηρυχθούν ένοχοι οι πέντε από τους εννιά που βαρύνονται για ανθρωποκτονία και από αυτούς οι δύο για συναυτουργία στην πράξη της ανθρωποκτονίας και οι άλλοι δύο για απλή συνέργεια.Επίσης, για τους 12 κατηγορούμενους ο εισαγγελέας είχε προτείνει την ενοχή για κακουργηματικές πράξεις που αφορούν συνέργεια σε εκρήξεις και οι υπόλοιποι εφτά για πλημμεληματικές πράξεις.Είκοσι οι αθώοιΗ πρώτη απόφαση βγήκε στο δικαστήριο και οι 20 κατηγορούμενοι κρίθηκαν αθώοι. Ενας κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για φυσική αυτουργία και πρόκειται για τον Χρήστο Σακάτη που είχε στείλει παλαιότερα επιστολή στην οικογένεια του Φιλόπουλου ότι δεν σκότωσε αυτός τον γιο τους ενώ δύο κρίθηκαν ένοχοι για συνέργεια, οι Νίκος Βαγιόπουλος και Βασίλης Ψικάκος.????? Μερικοί κατηγορήθηκαν για παρανόμη οπλοκατοχή.Ο δικηγόρος του Σακάτη ζήτησε να μετριαστεί η ποινή του πελάτη του και να μην είναι η βαρύτατη επειδή δεν ταιριάζει στην ένταση και την περίσταση ενώ ζήτησε και συγνώμη από την οικογένεια του αδικοχαμένου παλικαριού «Λυπούμαστε και ζητάμε συγνώμη, αν κρίνει η δικαιοσύνη ότι ο πελάτης μου έκανε την πράξη. Δεν τον περίμενε, όμως, με το περίστροφο να τον σκοτώσει».Η δίκη πάντως αναμένεται να έχει και συνέχεια αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γίνουν εφέσεις.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Συνδεδεμένοι χρήστες
Έχουμε 20 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αθλητικά νέα