Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΗΛΙΚΟΣ

Αξιολόγηση Χρήστη: / 1
ΧείριστοΆριστο 
send to delicioussend to diggsend to googlesend to yahoosend to slashdotsend to technoratisend to diggsend to ask.comsend to blinklistsend to redditsend to feedmelinkssend to rawsugarsend to netvouzsend to rojosend to shadowssend to gabbrsend to dzonesend to newsvinesend to ma.gnolia.comsend to ma.gnolia.comsend to squidoosend to spurlsend to blinkbitssend to blogmarkssend to bloglinessend to co.mmentssend to scuttlesend to bookmark.it

Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Ολοκληρώθηκε σήμερα στο δικαστήριο ανηλίκων σε πρώτο βαθμό η δίκη της Λαυρίου με την αθώωση και του τελευταίου κατηγορούμενου οπαδού του Ολυμπιακού. Kαταρρίφθηκαν όλες οι κατηγορίες που υπήρχαν εις βάρος του.


Αθώος κρίθηκε από το δικαστήριο ανηλίκων ο τελευταίος κατηγορούμενος στα επεισόδια μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο Λαυρίου που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Μιχάλη Φιλόπουλου. Ο εν λόγω οπαδός του Ολυμπιακού ήταν ανήλικος όταν έγιναν τα επεισόδια ενώ τώρα έχει ενηλικιωθεί. Οι κατηγορίες όλες που υπήρχαν εις βάρος του καταρρίφθηκαν όπως και στους προηγούμενους κατηγορούμενους τον Δεκέμβριο. Η συνέχεια της ...δικής θα δοθεί πλέον τον Δεκέμβριο του 2011 όπου θα καθίσουν στο ειδώλιο του εφετείου οι Ψυκάκος, Βαγιόπουλος και Ρουμπέτης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ξεκινάει νέα προανάκριση σε οπαδούς του Παναθηναϊκού για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Συνδεδεμένοι χρήστες
Έχουμε 11 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αθλητικά νέα